Ons verhaal

Easyflex is sinds 14 jaar softwareleverancier in de uitzendbranche. Het vanaf 2001 ontwikkelde webbased front- en backoffice pakket voor uitzendbureaus, payrollbedrijven en arbeidsmigrantenbureaus, geniet al jaren grote bekendheid en populariteit in de branche.

Naast het bestaande pakket, lanceren we in oktober 2014 een revolutionair nieuw planningspakket, dat volledig geïntegreerd is met de bestaande software. Data vanuit Easyflex, staat direct in Planning. Daardoor kun je direct eenzelfde dag nog starten en heb je niet te maken met lastige conversies of het dubbel invoeren van gegevens. Maar Planning heeft ook een koppeling met de mobiele app Flexwrapp. Flexwrapp is een app voor flexwerkers waar zij hun uren, maar ook hun beschikbaarheid in kunnen doorgeven. Zo heb je het hele proces rond.

Ontwikkeld mét onze klanten

We kunnen met trots zeggen de flexbranche al lang te kennen. Maar ook de dagelijkse processen waar onze klanten voor komen te staan kennen we door en door. Bij het ontwikkelen van Easyflex Planning zijn daarom direct vanaf het begin klanten betrokken om het perfect aan te laten sluiten bij de dagelijkse praktijk. En dat merk je. De software is zo makkelijk in gebruik, dat je geen training nodig hebt.